ZIEN

Wij geloven erin dat ieder kind uniek is en het recht heeft om zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Wij streven ernaar om onderwijs te bieden dat voldoet aan hun individuele  behoeften en begrijpen dat de behoeften van elke leerling verschillend kan zijn. Wij geloven in een omgeving van voortdurende groei en ontwikkeling en waar regelmaat en structuur de basis vormen voor succes. Het gaat niet alleen om het behalen van goede cijfers, maar we leggen juist ook de nadruk op de ontwikkeling van essentiële vaardigheden zoals creativiteit, kritisch denken, zelfvertrouwen en veerkracht. We hebben oog voor ieder kind en zien de begeleiding en ondersteuning die nodig is om kinderen hun talenten te laten ontdekken en te ontwikkelen.

Onze school is niet alleen een plek waar kinderen les krijgen, maar ook een omgeving waarin we gezamenlijk leren, groeien en bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.
GROEI

Op de St. Jozefschool omarmen we groei, zowel bij onze leerlingen als bij ons team. We bieden een uitdagende en ondersteunende omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken wat ze kunnen bereiken. We stimuleren hen om vragen te stellen, te verkennen en te experimenteren. Ons enthousiaste team van gepassioneerde professionals stelt het kind centraal. Met onze kennis, expertise en ervaring geven we ieder kind de mogelijkheid om te floreren en moedigen we hen aan om hun dromen na te jagen. We vinden voortdurende zelfevaluatie belangrijk en blijven ook kritisch naar onszelf kijken, zodat we samen kunnen blijven groeien en ontwikkelen.

SAMEN
Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking. Ouders, verzorgers, collega’s en de bredere gemeenschap zien wij als waardevolle partners in het onderwijs. We hebben in de breedste zin oog voor de sociale binding met onze omgeving. Van samenwerkingen tot aan feestjes en evenementen. Samen bundelen we onze krachten om de leerervaring van elk kind te verrijken. We moedigen open communicatie aan, creëren mogelijkheden voor ouderbetrokkenheid en werken samen met lokale bedrijven en organisaties om leermogelijkheden te bieden. Door deze sterke verbindingen versterken we de banden en zorgen we ervoor dat onze school een bron van betrokkenheid is.
Onze visie is om ieder kind te laten groeien en aan te moedigen om hun dromen na te jagen.
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt